Odunpazarı Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarını sürdürüyor. Toplam 7 merkezde düzenlenecek iftar programlarından ikicisini Hicri Sezen Parkı’nda gerçekleştirildi.

Tarihi Odunpazarı meydanında düzenlenen iftarda, vatandaşların uzun kuyruklarda mağduriyet yaşamaması için 4 noktadan yemek dağıtımı yapıldı. İftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP’li belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında konuşan Başkan Kazım Kurt, herkesin Ramazan’ını kutladığını belirterek şöyle konuştu: “Hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah hepsine, gönlüne göre ibadet etme şansı versin. Belediyeler artık geleneksel hale gelmiş bu tür iftar düzenlemelerini yapıyor. Bizde belli bölgelerde ki halkımızla bu iftarları yapıyoruz. Bu iftarlara katılan halkımıza da geçmişi hatırlatmak için Karagöz, şarkılar, türküler, ortaoyunları gibi etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. İnşallah insanlarımız memnun kalır. Bizim programımıza göre 7 mahallede iftar programı yapacağız. İkincisini gerçekleştirdik, diğerlerini de zamanı geldikçe gerçekleştireceğiz. 30 günlük süre içerisinde her gün yapma şansımız yok. Zaten ihtiyaçta yok.”

Vatandaşlar iftar sonrası Odunpazarı Belediyesi Gösteri Sanatları sanatçılarınca hazırlanan Hacivat – Karagöz oyunu ve ardından ortaoyunu gösterisini beğeni ile izledi.

Editör: TE Bilişim