Örnek Şehre örnek apartman olma çabasını yıllardan sürdüren Deliklitaş Mahallesi İki Eylül Caddesi No:111’deki Erdem Apartmanı sakinleri dış duvarlarına rengârenk çiçekler astı.

Çiçeklerin insanlar üzerinde sakinleştirici, tedavi edici özelliği olduğunu hatırlatan  Erdem Apartmanı Sakinleri Adına bilgi veren Apartman yöneticisi Zafer Pehlivan, “Onları görenler tatlı bir tebessümle geçiyor, belki bir an dertlerini unutuyor, belki bir an aklına çiçeklerin ilhamıyla güzel düşünceler düşüyor. Örnek olmak güzelleştirmek elbette çok güzel ama bunun yanında mutluluğu aşılamak için çiçekler çok güzel bir araç, bunun bilincindeyiz” dedi.

Apartman sakinlerinin çiçekler içinden geçerek evlerine girerken böyle bir uygulamanın kendi apartmanında olmasının gururunu ve huzurunu yaşadıklarını ifade eden yönetici Pehlivan,  “Günün yorgunluğunu ve stresini bir nebze olsun üzerinden atıyor. Asıl amaç mutluluğu aşılamak. Dileriz bunda düşündüğümüz gibi başarılı olur, Örnek Şehrimize Örnek bir uğraşla katkıda bulunuruz. Bu süsleme ve uygulamanın diğer apartmanlarda da yapılması dileğiyle herkese teşekkürler” diye konuştu..  

Editör: TE Bilişim