Çevreyi kirletiyor diye poşetler paralı hale getirilirken diğer tarafta da apartmanlara evlerin önlerine konulan reklam el ilanlarında vatandaşlar adeta isyan ediyor.

Apartmanların içine atılan veya kapının önüne konulan reklam el ilanlarından bir türlü kurtulamadıklarını belirten vatandaşlar, "Kapılarımızın önüne atıp kaçarcasına reklam el ilanları dağıtmaları bıktırdı kirlilik bir yana israf ve doğayı yok etmek adına alınamayan bir önlem güya doğayı kurtarmak için poşetler paralı oldu ama bu kadar kağıt israfıda ağaçların yok olması peki bu doğaya etki etmiyor mu" diye sordular?

Bu reklam el ilanlarına çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, "El ilanı dağıtımı yasaklansın dağıtanlara para cezası kesilsin artık bu dilden anlıyoruz. İşten geldiğimde hemen hemen her gün el ilanı pisliği görmekten toplamaktan bıktım, neden ben şikayetçi olayım bunu dağıtanlar belli firmaların reklamları belli. Başka türlü reklamlarını yapsınlar artık internet çağındayız reklamları oradan görebiliyoruz. Neden artık böyle ilkel işlerle doğayı kirletiyor ağaçların yok olmasına göz yumuyoruz.Biri buna son versin el ilanları dağıtımı yasaklansın" şeklinde duygulalarını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim