Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından Barış Pınarı Harekâtı’na destek vermek amacıyla esnaflara Türk Bayrağı ve Gök Bayrak dağıttı.

Eskişehir Kent merkezindeki esnaflara Yunusemre, Tepebaşı, Odunpazarı Ülkü Ocağı Başkanlarının ve Ülkücü gençler tarafından Türk Bayrağı ve Gök Bayrak dağıtıldı. Bayraklar bizzat gençler ve esnaflar tarafından camlara asıldı.

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy gerçekleştirilen etkinliğe dair yaptığı açıklamada, ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Büyük Türk Milleti ve şanlı Türk Ordumuz Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekâtı başlatmıştır. Türk Ordumuz çok çetin mücadelelere girdi ve destanlar yazmaya devam ediyor. Eskişehir Ülkü Ocakları olarak, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, sınır ötesine hareket eden ordumuza muzafferiyetler, muvaffakiyetler diliyoruz. Askerlerimize destek verme hususunda böyle bir kampanya tertipledik. Bu minvalde birliğimizin, dirliğimizin, beraberliğimizin hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin temsil eden, milli birliğimizi taçlandıran Türk Bayrağımızı biz de Kent’imiz esnafına dağıtma kararı aldık. Dağıtım bizzat Odunpazarı Ülkü Ocağı Başkanımız Hasan Kaya, Yunusemre Ülkü Ocağı Başkanımız Barış Sarı, Tepebaşı Ülkü Ocağı Başkanımız Murat Dağdeviren, Ocak yöneticilerimiz ve ülkücü gençlerimiz tarafından yapılmıştır. Rabbim cc nasip ederse Kent’imizin bütün caddelerini, esnaflarını, Türk Bayrakları ile süsleme, donatma niyetindeyiz. Ulaşamadığımız esnaflarımıza ve hanelerimize sesleniyor ve imkânlar doğrultusunda görünür cephelerine Türk Bayrağımızın asılmasını istiyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim