Yalımkaya Çevre Köyleri Derneği Başkanı Yüksel Bayar, katılımın yoğun olduğunu ve coşkulu geçtiğini belirterek tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 Geleneksel 4.Çatacık pikniğimiz coşku içinde başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten dernek başkanı Bayar şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'e Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a, Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt' a Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal'a, Mihalıççık Kaymakamı Mesut Ateş'e, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp'a ve tüm sponsorlarımıza ve Yalımkaya Koop.Başkanı Yaşar Ol'a, pikniğimize bizzat katılan CHP Eskişehir Millet Vekili Nale Nur Süllü'ye, Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal'a ,CHP İl Başkanı Rabia Akman'a , Çatacık Florası adlı kitapların yazarı Prof.Dr. Atila Ocak'a ve eşine, CHP Mihalıççık ilçe başkanı İsmet Taner'e ,Mihalıççık Jandarma Komutanına, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi emeklisi Tamer Toraman'a, ayrıca mesaj gönderen, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen'e Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a, CHP Eskişehir Millet Vekili Utku Çakırözer'e, tüm çevre köyleri Muhtarları ve Yalımkaya köyü Muhtarı Mehmet Ali Cıbıl'a, sanatçılarımızdan, İsmet Vur'a, Mehmet Akın'a, Ali Kıran ve ekibine, Aytaç Karausta' ya ve sunuculuğumuzu da yapan ve konser veren Mustafa Gökçe'ye, Paşa Cıbıl'a, Zekeriya Soğuk'a, İbrahim Yücel'e, özveri ile görevlerini yapan tüm belediye çalışanlarına, organizasyonda çalışan tüm Yalımkaya gençlik ekibine,, pikniğe katılan tüm Eskişehirlilere teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilişim