Lojistikte farklı perspektiflerden bakarak yüksek kalitede hizmet sunan Liva Nakliyat, başarılı firmalardan biridir. Yeni nesil lojistik ve nakliye anlayışıyla hareket eden firma, adından fazlasıyla söz ettirmektedir. Bu kapsamda firmanın müşterilerine sunduğu oldukça geniş lojistik hizmetleri bulunmaktadır. Özellikle de P.O.P. Lojistiği hizmetleri en çok talep edilen faaliyetlerin başında yer almaktadır. Bunun yanı sıra firma fuar lojistiği ve evden eve nakliyat gibi hizmetleri de karşılamaktadır.

Sunduğu geniş çalışma alanıyla birlikte Liva Nakliyat, depolama hizmetlerini de gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda yüklerinizin güvenle saklandığı bir depolama hizmeti alabilmek için firmayla iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman olan çalışma ekipleri istediğiniz depolama hizmetlerini başarıyla gerçekleştirmektedir.

Liva Nakliyat Event Lojistiği Hizmetleri

Firmanın gerçekleştirdiği en prestijli faaliyetlerinden biri de Event Lojistiği olarak karşımıza çıkar. Event Lojistiği hizmetlerinde müşterilerin istedikleri ekipmanlar veya ürünlerin hepsi uygun depolama alanlarında tutulmaktadır. Sonrasında ise belirtilen tarihte belirtilen adrese ekipmanlar getirilir ve montajlama işlemleri gerçekleştirilir. Kurulum sonrasında müşterilerin taleplerine göre ürün yeniden demonte edilir ve depolama alanına gönderilir.

Bu işlemler sayesinde konser sahneleri ve benzeri süreçlerde olası bir sorun çıkması veya aksaklık oluşması önlenmektedir. Üstelik Liva Nakliyat sunduğu hizmeti en başarılı şekilde gerçekleştirmektedir. Bu sayede bir sonraki talebe kadar ürünler uygun depolama alanlarında güvenle saklanmaktadır. Siz de bu hizmetten faydalanmak istiyorsanız, Liva Lojistik firmasıyla iletişim kurabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM