Özel günlere özel yemekler organize eden Fatih Yeşillik ve Gülcan Çalış, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları ağırladı.

Her hafta düzenlediği etkinliklerle her kesimden insanlar bir araya gelen ve sosyal duyarlılık örneği gösteren Yeşillik Restaurant sahibi Fatih Yeşillik’in bugün çok özel konukları vardı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu ve Nasrettin Hoca İlkokulu’nun başarılı öğrencileri kahvaltıda buluştu.  Keyifli dakikalar geçiren çocuklar unutulmaz bir bayram yaşadı.

Yeşillik Restaurant sahibi Fatih Yeşillik ve Gülcan Çalış çocuklarla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Bugün çok önemli bir gün. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bu günü tüm dünya çocuklarına armağan etti. Biz de çocuklarımızı mutlu etmek, onların bayramını kutlamak için böyle bir organizasyona imza attık.  İki okulumuzdan gelen öğrenciler burada arkadaşlarıyla birlikte kahvaltı yaptılar. Oyunlar oynadılar. Gönüllerince eğlendiler. Bizleri mutlu ettiler. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim