CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü sonunda Maltepe’de gerçekleştirilecek Adalet Mitingi için çağrı yaptı.

Yörük, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sürekli ifade ettiği gibi Adalet Yürüyüşü, Türkiye’de yapılmış en onurlu eylemlerden biri olarak tarihe geçecek. Adaleti Türkiye’ye, el ele vererek getireceğiz! Adalet istemek bize sağlanan bir lütuf değil, her vatandaşın doğuştan sahip olduğu anayasal hakkıdır. Adalet gelene dek susmayacağız” dedi.

9 Temmuz’da Maltepe’de gerçekleştirilecek mitinge katılım için de çağrı yapan Yörük, “Tepebaşı ve Eskişehir olarak mitinge en büyük desteği vereceğiz. Sadece belirli bir kesimin değil toplumun her kesiminin mitinge katılım göstererek adalet talebini haykırması gerekiyor. 24 gündür yollarda, adalet diye haykıran insanlar adaletin sadece bir kişi için değil haksızlığa ve zulme uğramış herkes için talep edildiğinin farkında” ifadelerini kullandı.

Yörük, adalet mitingine katılmak isteyenlerin CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığına başvuru yapabileceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim