ikinci el dedektörler Yeraltında gönderdikleri sinyallerle değerli kabul edilen maddelerden gelen dalgalar halindeki sinyallerden geri bildirim alan cihazlara dedektör denir. Dedektörler genellikle toprağa elektromanyetik sinyaller iletir ve bu sinyallerden gelen verileri kullanıcıya değer olarak gösterir. Yüksek fiyatlı bir ürünü düşük fiyata almak söz konusu olduğunda ikinci el dedektörler çok mantıklı ve kazançlı bir iş gibi görünse de ikinci el dedektör almadan önce bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken bazı detaylar var. İkinci el dedektör firma tarafından veya dedektörün mevcut kullanıcısı tarafından satılabilir. Dedektör herkesin bildiği, sürekli gördüğü, günlük hayatta alışık olduğu bir ürün değildir ve cep telefonu gibi ikinci el bir dedektör alıp hemen kullanmaya başlayamazsınız. Dedektörü taşırken ve kullanırken kendi faturanız yanınızda olmalıdır. Dedektörünüzü faturanız ile taşıyabilir, arabanızda bulundurabilir, uçağa binebilirsiniz kısacası faturası size ait olan dedektörü yanınızda taşıyabilir ve kullanabilirsiniz. ikinci el dedektörler fiyatı ucuz diye bir kişiden alırsanız kendinize faturanız olmaz ve bu konuda sıkıntı yaşarsınız. 2. el dedektörler mümkün olduğunca firmalardan alıp kendi adınıza fatura almalısınız.

İkinci el dedektör ve aksesuarları sıfır ürünlere göre daha uygun fiyatlı olduğu için tercih edilmektedir. Ancak bu seçimi yaparken cihazların düzgün çalışıp çalışmadığını sahada test etmeniz önerilir. Önceki sahibi tarafından nasıl kullanıldığı bilinmediği için bu çok önemli ve hassas bir konudur. Düzgün çalışmayan ve doğru veri alamayan bir dedektör ile yola çıkmak oldukça risklidir. Sinyal almadan hedefin üzerinden geçmek gerçekten samimi bile değil. Ayrıca cihazın faturasının kesinlikle doğru olduğundan emin olunmalıdır. Faturasız dedektör ruhsatsız tabanca gibidir. Dedektör faturası ruhsat yerine geçer.

Son olarak cihazın garantisinin olup olmadığı veya garanti süresinin ne kadar kaldığı da bir o kadar önemlidir. Birçok kullanıcı kullanışlı olduğu için ikinci el dedektörü tercih etmekte ve sonrasında arıza nedeniyle cihaz tamiri için çok para ödemek zorunda kalmaktadır

ikinci el dedektörlerin Sıkıntısı

Kiralık dedektörler gibi hazine avcılarının başını ağrıtan bir diğer konu da ikinci el dedektörlerdir. Kullanılmış dedektörler, genellikle önceki sahiplerin yeni ve üst düzey dedektörler edinmeleri için bir takas teklifidir.

Geomekatron Ltd Hi-Tech dedektör inovasyon

Adres: Yüzüncüyıl Mahallesi UĞUR MUMCU BULVARI ARENA AVM NO:53B/28, 16120 Nilüfer/Bursa

Telefon: (0224) 220 96 70

Keyword: Dedektör Fiyatları,2.el dedektör,Altın Dedektör Fiyatları,Altın dedektör çeşitleri,ikinci el dedektör - letgo,En iyi Altın Dedektörü,mayın dedektörü,Askeri mayın dedektörü özellikleri,Askeri mayın dedektörü,Askeri mayın dedektörü Nasıl Çalışır,ASELSAN mayın dedektörü,Askeri mayın dedektörü fiyatları,dedektör,metaldetector,metaldetecting,sensor,jeofizik,maden,altın,gold,metal,detector,dedector,detektor,lrl,longrangelocator,alantarama,geophysics

Editör: Mustafa YILDIRIM