Eğitim Birsen Şube Başkanı İbrahim Akar,   İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan Memur-Sen 7. Büyük Türkiye Buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından kesitler paylaştı. Akar’ın paylaşımları şöyle; “Kurulduğu günden bugüne Memur-Sen, darbe ve vesayete dönük tüm teşebbüslerin karşısında dik bir duruş sergilemiş, ülkemizi ve milletimizi ilgilendiren her hadisede onurlu, dirayetli bir tavır takınmıştır.

"Son 19 yılda vesayetçi sisteme, cuntalara, ihanet çetelerine ve terör örgütlerine karşı verdiğimiz zorlu mücadelede dağ gibi yanımızda duran Memur-Sen'e, şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum."

Memur-Sen ve onun milyonlarca üyesi kamu görevlilerine savrulan tehditlere ve baskılara boyun eğmeyecek, bunları söyleyenlere pabuç bırakmayacaktır.

"Mehmet Akif İnan'ın mütevazı imkanlarla kurduğu Memur-Sen aziz milletimizle beraber tüm emekçilere, mazlumlara, mağdurlara hizmet etmeyi sürdürüyor. Tüm dünyada hakkın, adaletin, merhametin ve özgürlüklerin gür sesi oluyor."

3600 EK GÖSTERGE;

  Memur-Sen'in talebi,

  Cumhurbaşkanımız'ın vaadi,

  6.Dönem Toplu Sözleşme'nin kazanımı,

  Cumhurbaşkanımızın icraati olacaktır.

2022 Ocak ayında meclis çalışması başlayacak olan 3600 ek göstergeyi kimse sahiplenmeye ve ondan nemalanmaya çalışmasın”

Editör: Mustafa YILDIRIM