AK Parti Eskişehir’de merkez ilçe başkanları belli oldu. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Odunpazarı İlçe Başkanlığına Mustafa Kemal Bandırma, Tepebaşı İlçe Başkanlığına Serhat Tunç atandı.
İl Başkanı Gürhan Albayrak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Genel Merkez Teşkilât Başkanlığımız tarafından yapılan istişareler neticesinde; Odunpazarı İlçe Başkanlığımıza Mustafa Kemal Bandırma kardeşimiz, Tepebaşı İlçe Başkanlığımıza Serhat Tunç kardeşimiz atanmıştır. Değerli başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, bayrağı devreden Engin Vural ve Muhammed Ali Kaya başkanlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum.
Bu bir bayrak yarışı… Dava bilinciyle bir ve beraber olacak, Eskişehir’imiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Eskişehir’de merkez ilçe başkanları belli oldu
AK Parti Eskişehir’de merkez ilçe başkanları belli oldu. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Odunpazarı İlçe Başkanlığına Mustafa Kemal Bandırma, Tepebaşı İlçe Başkanlığına Serhat Tunç atandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehir'e 2 Milyar Liralık Dev Sulama Yatırımı
Anadolu Üniversitesi’nden Maaş Promosyonu Açıklaması
Zincir marketler üç gün süreyle kapatıldı
Anadolu Üniversitesi Promosyon Krizi
Eğitim Sen’den Anadolu Üniversitesi’ne Promosyon Tepkisi
Promosyonda Şubat başına kadar yeni anlaşma yapılmalı




