Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı ve Kızılay'ın yapmış olduğu protokol çerçevesinde Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlattı. 
“Her Vatandaşın Görevi”
AKP İl Başkanı Gürhan Albayrak, “Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı ve Kızılay’ın yapmış olduğu protokol çerçevesinde Türkiye genelinde böyle bir planlama yapıldı. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz. Kan vermek her vatandaşın yapması gereken en büyük görevlerinden biridir çünkü kan hayattır.” açıklamasını yaptı. 

Genç yıldıza milli takım daveti Genç yıldıza milli takım daveti

Sosyal Politikalar Başkanı Abdülkadir Sönmez de katılımcılara teşekkür etti. 
“Tüm Siyasi Partilere Davet Olsun”
Kan bağışı kampanyasına yönelik konuşan Kızılay Eskişehir İl Merkez Başkanı Egemen Temizsoy, “Ak parti Eskişehir il teşkilatının yaptığı bu organizasyonda tüm şehrimizdeki siyasi partilere de bir davet olmasını istiyoruz. Kan her zaman bir ihtiyaç. Dolayısıyla bizim bu ihtiyacı toplumda diri tutmamız, bu ihtiyaç olduğunu topluma daha fazla anlatmamız gerekiyor. Bunu da topluma en kolay ulaşabilen kişilerle siyasi oluşumlarla, belediyelerle, kurumlarımızla yapabiliyoruz. Basın aracılığıyla da bütün bu saydığımız kurum ve kuruluşlara kan bağışı kampanyalarını düzenli olarak yapmaları için çağrıda bulunuyoruz.” dedi. 

Editör: Mustafa YILDIRIM