Akacan Holding tarafından gerçekleştirilen proje ile hayat bulan Akacan Kent Premium, yılın en iyi konut projesi ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Pek çok özelliği bir arad bulunduran projede son teknoloji kullanılarak kaliteli yaşam alanlarının oluşturulması sağlanmıştır. Akacan premium projesi ile eşsiz dağ ve deniz manzarası karşısında, terasta yer alan jakuzi ile keyifli ve ayrıcalıklı anlar yaşanmaktadır.

Akacan Holding’in yönetim kurulu başkanı Bulut Akacan önderliğinde gerçekleştirilen proje Girne merkezde yer almaktadır. Akacan Kent Premium hastane, okul, alışveriş merkezi, spor merkezleri başta olmak üzere tüm ulaşım alternatiflerine de oldukça yakın bir konumda yer almaktadır.

Akacan Kent Premium projesinde 3 blok ve 162 daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Son derece konforlu, rahat ve ferah alanların oluşturulduğu projede her türlü detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin göz bebeği Girne şehrinde yer alan Akacan Kent Premium Konutları’nda Kıbrıs’ın en büyük spor salonu, kapalı ve açık yüzme havuzları, jakuzili teraslar, dağ ve deniz manzarası oldukça fazla bir şekilde ön plana çıkmaktadır.

Bulut Akacan Kimdir?

Bulut Akacan kimdir? Sorusu yapılan başarılı işler nedeni ile sosyal mecralarda ve internet ortamında sürekli sorulmaktadır. Akacan, 1983 yılında Güzelyurt’ta dünyaya gelmiştir. Maarif kolejinden mezun olduktan sonra yurt dışında öğrenimini tamamlayan Akacan evli ve iki çocuk sahibidir.

Editör: Mustafa YILDIRIM