Tüketicilere özel olarak oluşturulan yepyeni bir fiyat karşılaştırma hizmeti mukayese.com ile sunuluyor. Tek bir karşılaştırma sınırlaması olmadan ihtiyaç duyulan tüm kategorilerde karşılaştırma yapacak, aynı ürün nerede daha avantajlı görülecek. Tüm firmaların ürünlerini daha uygun maliyete çekeceği, kimsenin gözünden kaçmayacak en uygun fiyatlar sunulacak. 50 üzerinde kategorilerin yanı sıra detaylı bilgi alarak seçimi ona göre yapacaksınız. Mukayese sisteminde yer alan tüm kategoriler en güncel fiyatlarla karşınıza gelecek. Tek tuşla ve tek site içerisinden dilediğiniz en uygun ürünü bulacaksınız.

Mukayese Avantajları

Mukayese sisteminde yer alan en büyük avantaj siz tüketicilerin en uygun ve en cazip tekliflere kavuşmasını sağlamaktır. Aynı ürünü daha uygun fiyata almak her tüketicinin hakkıdır. Bunu yapabilmek ciddi bir zamana ve matematiğe ihtiyaç vardır. Mukayese sitesinin avantajlarından bahsetmek için önceden yapılan geleneksel karşılaştırma sistemini bilmek yeterlidir.

Mukayese ve Karşılaştırma Siteleri Arasındaki Fark Nedir?

Mukayese sitesinin diğer sitelerden birçok farkı vardır. En önemli farkı ise tek bir ürün karşılaştıran 50 üzeri siteye karşı tek olmasıdır. Mukayese tüketicilere tek başına döviz kurları, altın fiyatları, kredi hesaplamaları gibi bir çok farklı hizmetler sunuyor. Sigorta tekliflerinden enerji ürünlerine, GSM operatörlerinden banka kredilerine kadar birçok kategoride en uygun teklife ulaşabileceksiniz. Sizlerin tercih ettiği ve seçtiğiniz ürünleri karşınıza getirecek, mukayese yapmanızı sağlayacak.

Mukayesenin farkı;

  • Tek site üzerinden tüm kategorileri karşılaştırırsınız
  • Zamandan tasarruf edersiniz
  • Aynı siteden sigorta, banka kartı, banka kredileri gibi bankacılık ürünlerinden yararlanırsınız
  • Tek bir kategoriye bağımlı kalmazsınız
  • Saatlerce ayrı siteleri ziyaret etmenize gerek yoktur

Görüldüğü üzere en büyük farkı günümüzün en önemli ihtiyacı olan zaman kavramından tasarruftur. Vaktinizi boşa harcamayacak, yanlış sitelerde zaman kaybetmeyeceksiniz. Her bankanın sitesine, sigorta firma sitelerine, GSM operatörlerine giriş yapmadan mukayese sitesi içerisinden tüm işlemlerinizi halledeceksiniz.

Editör: TE Bilişim