Ankara yol çizgi boyası, özellikle yol, yaya geçidi, kaldırım ve otopark işaretlemelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş, yüksek performanslı bir boya çeşididir.  Yol Çizgi Boyası yüksek yapışma gücüne sahip olması sebebiyle çabuk kurur ve sürtünmeye dayanıklı yapıdadırlar. Yapışma gücü yüksek, kuruması çabuk, sürtünmeye dayanıklı, renk değişimi yapmayan yüksek performanslı mat boyalar İç mekânlarda rahatlıkla kullanılan, epoksi esaslı, çift bileşenli, soğuk uygulamalı yol boyalarıdır.

Beyaz, sarı ve siyah standart renklere sahip olan Ankara yol çizgi boyası tuzlu suya, mekanik sürtünmelere ve kimyasallara karşı dirençli olarak üretilmektedir. Solvent bazlı yol çizgi boyalarına selülozik tiner katılarak uygulanır. Yol çizgi firmaları alanında Erka Trafik adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yol Çizgi Boyası Kullanım Alanları Nerelerdir?

Epoksi, beton, yüzey sertleştirici, asfalt, mozaik, kaplamalı zeminler, fayans, laminat, parke, helikopter betonu gibi yüzeylerde çok rahat kullanılabilir. Çizgi, ok işaretleri, yaya geçitleri, harfler ve sayı uygulamaları rahatlıkla yapılabilmektedir. Endüstriyel alanlar, fabrika içi yol çizgileri, İmalathaneler ve depolar, hava alanları ve tersaneler, askeri alanlar, yükleme alanları ve lojistik depolar, siteler, alışveriş merkezleri, açık ve kapalı otoparklar gibi alanlarda, yol çizgilerinin işaretlenmesinde, kaldırım taslarının boyanmasında ve otopark işaretlemelerin de kullanılmaktadır. Aynı zamanda otopark boyama Ankara için bu ürünler kullanılmaktadır.

Kir, yağ, toz gibi şartlara ve etkilere karşı dayanıklı yapıdadırlar. Kolay alevlenebilen bu ürünler solunduğunda, yutulduğunda ve deriyle temasta sağlığa zararlı etkidedir. Ankara yol çizgi boyası için Erka Trafik adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM