Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, sabah 05.00 sıralarında Devrek'e bağlı Çaydeğirmeni beldesindeki toplu konutlarda yaşandı. İddialara göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 31 yaşındaki Rabia Ç., sabah 05.00 sıralarında cinnet geçirdi. Annesi Şeyda Ç. ile anneannesi Medine Küçükkaya'yı baltayla öldürüp parçalayan katil zanlısı, eşyalarıyla birlikte uzuvlarını da camdan sokağa attı.
Gürültüye uyanan komşular durumu ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin kapısını balyozla kırarak içeriye girdi. Rabia Ç. gözaltına alınırken, anne ve anneannesinin cesedine ait parçalar toplanarak tabuta konuldu. Cesetler otopsi için adli tıpa kaldırıldı. Katil zanlısının jandarmadaki sorgusu sürüyor.
Anne ve anneannesini baltayla parçaladı
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı.
Yorumlar
Trend Haberler
Eskişehirli Ecrin Ankara'da hayatını kaybetti
Eskişehir'de 37 yaşındaki kadının şüpheli ölümü
Sadri Atam: “Futbol konuşmak istiyoruz”
Hayatını kaybeden motosikletlinin kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Eskişehir'de hakeme saldırı kameraya yansıdı
Eskişehir KAMU-DER’de yeni başkanlık görevi Kadir Ceylan’a verildi





