Hakurk ve Gara bölgelerinde 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Hakurk ve Gara bölgelerinde 11 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trajik olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Kamil Yılmaz, tartıştığı anne ve babasını tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına ateş etti. Anne ve baba hayatını kaybederken, Kamil Yılmaz ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak'ta bulunan bir evde akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Kamil Yılmaz henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kamil Yılmaz, tabanca ile annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içinde yere yığılırken, Kamil Yılmaz aynı silahla kendi kafasına ateş etti.

Silah seslerini duyan 13 yaşındaki kız kardeşi A.D.Y., odaya girdiğinde ailesini kanlar içinde buldu. Şok geçiren çocuk durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Kamil Yılmaz, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Hastanede tedavisi süren Kamil Yılmaz'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan aile fotoğrafları, olayın ardında kalan mutlu anıları gösterdi. Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere uğurlarken çekilen fotoğrafları, yürekleri burktu. Ailesini kaybeden A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Mustafa YILDIRIM