Arslan şuhları söyledi; “

Bir takım yetkili ama etkisiz sendika yöneticileri olayı ne şekilde cereyan ettiğini bilmeden sosyal medya hesapları üzerinden kınama mesajlar yayınlamaktadırlar.

Öncelikle olayı izah edeyim. Dün sabah saatlerinde sendikal teşkilatlanmamızın bulunduğu Hızır Bey Öğrenci Yurduna Şube Başkan Yardımcılarım Mehmet Göç ve Gökhan Arslan Bey ile üyelerimize uygulanan mobing ve şikayetlerini dinlemek üzere gittik. Yurdun ofis kısmına geçerken; ( daha önce Gündüz Alp Yurdunda müdür olarak görev yapar iken sendikal çalışmamıza müsaade etmeyen ve gerginlik yaşadığımız daha sonrasında kendi sosyal medya  hesabından Mustafa Kemal Atatürk aleyhinde, 18 Yaş Altı Kız çocuklarının evlenmelerini öven ve Türkçe Olimpiyatlarının beyin takımını öven paylaşımları nedeni ile görevden uzaklaştırılan ve soruşturma geçiren ve hali hazırda niye açığa alınmadığını anlayamadığım bu düşüncelerinden dolayı yüzünü görmek dahi istemediğim) şahıs Fatih Özüdoğru omuzuma omuzu ile vurdu, “Niye bakmıyorsun …..çocuğu” şeklinde hakaret içeren sözle sataştı, ben de karşılık olarak elimle ittirdim, başkada kimse olaya karışmamıştır.

Yanımdaki Başkan Yardımcılarım araya girerek bizi birbirimizden uzaklaştırmışlardır. Bu olayın hukuki kısmı ve bu konuda Hukuk Makamları karar verecektir. Şahıs benden şikayetçi olmuştur. Ben de kendisinden şikayetçi oldum.

Fakat, ilk paragrafta belirttiğim Sendikacılar kendilerini sendikacı zanneden şakşukacılar olayın içeriğini dahi bilmeden, kimin mağdur kimin suçlu olduğu konusunda herhangi bilgi ve görgüleri yokken sadece Türkiye Kamusen’i karalamak adına bir takım yazılar yazmaya çalışmışlar, sosyal medyalarında bu şekilde paylaşımlar yapmışlardır.

Hatta, daha ileri giderek, Kurum Amirlerini soruşturma için göreve çağırmışlardır. Ben de buradan diyorum ki; Madem bir soruşturma için Kurum Amirleri’ne çağrıda bulunuyorsunuz, Nasıl oluyor da, Gençlik Spor İl Müdürlüğünde yeni göreve başlayan memurların göreve başlama evrakları yanında üyelik formları da imzalatılmaktadır. Nasıl oluyor da Gençlik Spor İl Müdürlüğünde Şube Başkan Yardımcısı Personel Müdürlüğünde yetkili olarak görev yapmaktadır. Nasıl oluyor da, Büro Memur Sen 2.Nolu Şube Başkanı Ömer Ünlü hali hazır da Çifteler İlçe Gençlik Spor Müdürü olarak görev yapmakta iken, nasıl oluyor da her gün Eskişehir Merkezde kurum kurum ziyaretlerde bulunup sendikacılık faaliyetinde bulunuyor. Bunun özellikle idrak edilip, kamu oyuna açıklık getirilmesi hususunun da da bu şakşukacı sendikacılardan açıklama bekliyoruz.

Eskişehir'de yaşamak için üç neden! Eskişehir'de yaşamak için üç neden!

Başta da söylediğim gibi, konu Hukukun konusu olup, Yargı Türk Milleti Adına Kararını verecektir. Ama bu son paragrafta belirttiğim hususlar ilgililer tarafından mutlaka cevaplanmalıdır. Anlattığım bu hususların Türkiye KamuSen olarak takipçisi olacağız.”

Editör: Mustafa YILDIRIM