Dönmez, “AKP milletvekili Fatih Dönmez, URAYSİM projesiyle ilgili olarak mahkemelerin vermiş oldukları kararları ve bu kararlara dayanak oluşturan bilirkişi raporlarını görmezden gelerek ve yok sayarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yılmaz Büyükerşen’i; “ şehre gelecek yatırımları, şehrin gelişimini ve sürdürülebilir kalkınmasını ve şehrin yaşam standartlarının yükselmesini engellemek gibi akla ziyan değerlendirmelerle suçlamaya çalışmıştır.

Sayın Dönmez 21 yıldır tek başına iktidarda olan AKP’nin bir dönem bakanlığını da yapmış hali hazırda bir milletvekili olarak şu sorulara kamuoyunu bilgilendirmek adına yanıt vermelidir.

Şehrimize nitelikli istihdam yaratacak yatırımları, teknolojiye dayalı tesislerin kuruluşunu bugüne kadar neden yapmadınız?

Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli Veteriner hekimlerin özlük hakları iyileştirilmeli

Şehrimizin gelişimini ve sürdürülebilir kalkınmasını, yaşam standartlarının yükselmesini sağlayacak yatırım ve diğer çalışmaları neden yapmadınız?

Şehrimizin yıllardır kanayan sorunları olan Çevre yolu, ilçe bağlantı yolları, Hasanbey Lojistik Merkezinin Gemlik limanına demiryolu bağlantısının sağlanması, Havaalanın tarifeli seferlere açılması ve kargo merkezi olarak kullanılması, Kızılinler Termal Turizm projeleri, Kocakır Süperkent projesi, Afet riskli alan olarak ilan edilen bölgelerle ilgili sorunları neden çözmediniz?

Ya da bu sorunları çözmek istediniz, girişim ve yatırım yaptınız da, Eskişehir’de buna kim ya da kimler karşı çıktı ve engelledi

Eskişehirlilerin Sayın Dönmez ’den beklentisi, ismi Eskişehir ile özdeşleşen Sayın Yılmaz Büyükerşen’e karne vermek değil, Eskişehir’de iktidar eliyle yapılması

gerektiği halde yıllardır yapılmayan projelerin hayata geçirilmesi için çaba harcamaktır.”

Editör: Mustafa YILDIRIM