Etkili FOX yapımları arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi etkili senaryosuyla izleyiciyi kendisine çekmeyi başarmıştır. No: 9 Productions yapımı olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturmaktadır. Dizinin senaryosunuysa Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsal oynamaktadır. Ayrıca dizide etkili bir öykünün bulunması, izleyici sayısını da olumlu yönde etkilemektedir. Aşk Mantık İntikam son bölü izle platformlarına da bundan dolayı yoğun bir düzeyde ilginin bulunduğu bilinmektedir. Peki, Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimlerdir? Dahası Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir? İşte bu ve benzeri merak edilen sorulara dair tüm yanıtların tamamı!

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Oyuncuları

FOX TV kanalının etkileyici dizileri arasında yer almayı başaran Aşk Mantık İntikam dizisi oyuncu kadrosuyla da ses getirmektedir. Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol karakteri olan Esra Erten karakterini dizide Burcu Özberk oynarken, Ozan Korfalı karakterini de İlhan Şen canlandırmaktadır. Kendine özgü kurgusuyla dikkatleri üzerine çeken Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncuları arasında Burak Yörük de yer almaktadır. Burak Yörük Çınar Yılmaz karakterini oynarken Melisa Döngel de Çağla Yılmaz karakterine hayat vermektedir.

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosuna genel olarak baktığımız zaman karşımıza güçlü bir oyuncu kadrosu çıkmaktadır. Bu durumun doğal sonucu olarak dizide Günay Karacaoğlu gibi isimlerin de yer aldığını ifade etmek mümkün olmaktadır. Hem kurgu hem senaryo hem de oyuncu kalitesi bakımından üst düzeyde bir performansın merkezinde yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi, izleyiciden de tam not almaya devam etmektedir. Bu durum diziye olan ilgiyi günden güne arttırmaktadır.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin Konusu Nedir?

Aşk Mantık İntikam dizisinin ana karakteri olan Esra bir sabah uyandığında eski kocası Ozan’ın haberleriyle karşılaşır. Televizyonda eski kocası Ozan’ın haberlerini gören Esra, daha sonra dışarıdaki reklam tabelaların da kendi fotoğraflarını bulur. Üstelik eski kocası Ozan artık her yerde görünmeye başlamıştır. Olaylar bu aşamadan sonra bambaşka bir hal almaya başlayacaktır. Siz de Aşk Mantık İntikam dizisini kaliteli bir şekilde seyretmek isterseniz dizi izle platformlarını tercih edebilirsiniz!

Editör: Mustafa YILDIRIM