Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kentte yaşayan her yaştaki vatandaşlar ile temaslarını sürdürüyor.

Milli İrade İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Barlas Efe Çimen, okuma ve yazmayı öğrenme mutluluğuyla ilk tebrik kartını Başkan Ataç’a yazdı. Çimen, tebrik kartında, “Ben artık okuyorum, yazıyorum. Yeni yılınızı kutluyorum. Ülkeme faydalı bir insan olmayı diliyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı. Tebrik kartı eline geçen Başkan Ataç ise teşekkür etmek için kendisini ve arkadaşlarını okulunda ziyaret etti.

“Bizleri çok seviyor”

Ziyarette öğrenciler Başkan Ataç için hazırlamış oldukları notları ve resimleri kendisine takdim etti. Başkan Ataç’a yazılan bir notta, “Eskişehir’in Başkanı Ahmet Ataç’tır. Doğaya zarar vermiyor. Yeni eve taşınanlara yardım ediyor. Başka başkanlarla arkadaş oluyor. Bizleri çok seviyor” ifadelerine yer verildi.

Kadın üreticilerin emeği değer görüyor Kadın üreticilerin emeği değer görüyor

“Ben çok mutlu ettiniz”

Notları okuyan Başkan Ataç, “Evet, sizleri çok seviyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hazırlamış olduğunuz notlar ve resimlerle beni çok mutlu ettiniz. Sizler de bizler gibi başkan, kaymakam, cumhurbaşkanı veya öğretmen olacaksınız. Sizin bu parıldayan gözlerinize baktıkça geleceğe dair umudum daha da artıyor. Sizler de iyi ki varsınız” dedi.

Öğrenciler ayrıca Başkan Ataç’a çiçek takdim ederek ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Editör: şenay Yıldırım