Modifiyeli araç projelerinde, yaptığı işler ile dikkatleri üzerine toplayan Aydın Keleş, geçtiğimiz günlerde yeni bir proje ile hayranlarının karşısına geçti. Keleş'in hazırlamış olduğu Modifiye ve Engelli Çocuklar Projesi, siyasi partilerinde dikkatlerinden kaçmadı.

Proje ile yakından ilgilenen Adalet Birlik Partisi yöneticileri, Keleş'in projesine destek olmak için ilk adımlarını attı. Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Keleş'in projesinin resmi anlamda hayata geçirileceğini duyurdu.

Keleş ve İrfan Uzun'un yapmış olduğu açıklamalarında engelli vatandaşları modifiyeli araçlarla nasıl mutlu edilebilir kararlarını aldıklarını vurguladı. Aydın Keleş'in modifiyeli araçları ile engelli çocukları gezdirme çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Projeye Sosyal Medya Fenomenlerinden de Destek Gecikmedi

Aydın Keleş'in sosyal medya aracılığı ile projeyi duyurması, projenin kısa bir zaman içerisinde oldukça yoğun bir ilgi göreceğini de gösterdi. Keleş'in sosyal medya hesabından açıklamalar ile sosyal medya fenomenlerinden de destek gecikmedi.

Keleş'in projesini yakından takip eden Hasan Yalvuç, yaptığı açıklamalarda Sessiz Sound'un sahibi Mesut Suda'nın da destek vereceğini dile getirdi. Ayrıca müzik camiasının ünlü isimlerinden Fatih Tekin'de projeye desteklerini esirgemeyeceğini açıkladı.

Projede ünlü birçok ismin yer alması, proje kapsamında daha çok kimlerin adının geçeceğini de merak uyandırdı. Projeye destek verenlerin sayısı her geçen gün artarken, bir destekte sosyal medyanın tanınan ismi  DJ Janti tarafından geldi. 

Instagram adresi: https://www.instagram.com/soundmusic74/

TikTok adresihttps://www.tiktok.com/@soundmusic74

Editör: Mustafa YILDIRIM