Eskişehir’de Badem Park ve Badem Kafe, düzenlenen açık büfe kahvaltı organizasyonuyla protokol üyeleri, içerik üreticilerini ve gazetecileri ağırladı.
ESKİŞEHİR’İN YENİ BULUŞMA NOKTASI
Eskişehir’de sosyal yaşam alanlarına bir yenisi daha eklendi. Badem Park, açılış öncesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla davetlilere tanıtıldı. Tasigo Otel iş birliğiyle Aykan Gümüşcan ve Baran Saruhan tarafından hayata geçirilen proje, doğayla bütünleşen yapısı ve farklı kullanım alanlarıyla kentte yeni bir buluşma noktası olmayı hedefliyor. Geniş yeşil alanları, ailelere ve farklı yaş gruplarına hitap eden konseptiyle dikkat çeken proje, ziyaretçilere şehir içinde alternatif bir sosyal deneyim sunmayı amaçlıyor. Badem Park ve Badem Kafe’nin, günlük yaşamın yoğun temposundan uzaklaşmak isteyenler için yeni bir tercih noktası olması öngörülüyor.
PROTOKOL İÇERİK ÜRETİCİLERİ VE BASIN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Düzenlenen organizasyona; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Baro Başkanı Av. Barış Günaydın, Yeşilay Eskişehir Şube Başkanı Av. Ayşe Fert Dökmeci, Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy, TÜGİAD Eskişehir Şube Başkanı Serkan Demiryol, ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, ESİAD Başkanı Kenan Işık ve Sarar Grup Şirketleri Protokol Müdürü Alaattin Çoban katıldı. Etkinlikte ayrıca içerik üreticileri ve şehrin önde gelen gazetecileri de yer aldı.
“YAŞAYAN BİR ALAN OLARAK KURGULADIK”
Proje ortaklarından Aykan Gümüşcan, Badempark ve Badem Kafe’nin yalnızca bir işletme değil, sosyal bir yaşam alanı olarak tasarlandığını belirterek, “Amacımız insanların bir araya geldiği, vakit geçirdiği ve şehre değer katan bir alan oluşturmak” diye belirtti. Baran Saruhan ise Tasigo Otel iş birliğinin projeye kalite ve sürdürülebilirlik açısından önemli katkı sunduğunu ifade etti. Projenin kısa sürede Eskişehir’in öne çıkan sosyal alanlarından biri haline gelmesi bekleniyor.






