SEV'den Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti SEV'den Dökmeci'ye hayırlı olsun ziyareti

Üçüncüsü düzenlenen belediye başkanları toplantısının ev sahipliğini Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı yaptı. Toplantıda ilçede yapılacak çalışmalar hakkında görüşüldü.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Erdoğan Aydoğmuş, Han Belediyesinde bir araya gelerek, Eskişehirlilere en iyi hizmeti verebilmek için bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantı sonrası ilçede yürüyüş yapan belediye başkanları, ilçe esnafı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördüler. Birlikte keyifli anlar geçiren başkanlar, Han ilçesinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesiyle birlikte hayata geçirilen lavanta bahçesini ziyaret ettiler. Dönüş yolunda ise Seyitgazi ilçesine bağlı mahallelere de ziyaretlerde bulunarak vatandaşın sesine kulak verdiler. Eskişehirli belediye başkanları birlik ve beraberlik içerisinde hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler.

Editör: Mustafa YILDIRIM