Endüstriyel alanlarda üretim faaliyetinde bulunan işletmelerde kullanılmayacak durumda olan ya da üretilen malzemelerden arta kalan birçok hurda atık bulunmaktadır. Bunların arasında makine, motor, konteyner hurdaları, trafo hurdaları, metal talaş, inşaat demiri, pirinç, bronz, bakır ve alüminyum gibi birçok metal yer almaktadır. Beykoz hurdacı eski metal hurdaların geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması için bir körü vazifesi görmektedir.

Evlerde, iş yerlerinde ya da diğer alanlarda yer alan tonajlı hurdalar, yapılan anlaşma çerçevesinde yerinden alınarak ekonomiye kazandırılmaktadır.

Beykoz hurda alımı hızlı, doğru ve en iyi fiyat garantisi ile yapılmaktadır. Bu çerçevede tonajlı hurdaları satın alınarak, geri dönüşüm tesislerine iletilir.

Hurdacı burada firmasından alacağınız hizmetler. Krom, demir, kurşun, akü, alüminyum, çinko, bakır, plastik malzemeler ve kâğıt malzemeler satın alınan hurdalar arasındadır.

Beykoz Hurda Fiyatları

Hurda fiyatları, yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı birçok etmene göre değişiklik gösterebilmektedir. Ülkemizde hurda fiyatları, birçok ülkede olduğu gibi Londra Metal Borsası ve döviz kurunda yaşanan değişimlere göre belirlenmektedir. Ayrıca ulusal ve uluslararası düzeyde oluşan arz ve talep dengesi de fiyatlar üzerinde etki etmektedir. Ayrıca hurda çeşitlerine göre de fiyatlar farklılaşmaktadır.

Genel olarak hurda fiyatlarını etkileyen öğeler şu şekildedir.

·         Arz – talep dengesi.

·         Döviz kuru.

·         Hurda türü.

·         Hurda kalitesi.

·         Hurdanın bulunduğu bölge.

·         Tonaj.

Beykoz hurda fiyatları belirtmiş olduğumuz nedenlerden ötürü sürekli değişiklik gösterebilmektedir. Bizimle irtibata geçerek güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Hurdacı Burada sitesini hizmet almak için ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.hurdaciburada.com/beykoz-hurdaci

Editör: Mustafa YILDIRIM