Cumhuriyet Halk Partisi Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er ve Yönetim Kurulu, 1308 Osmaneli Belediye Spora kahvaltı verdi.

Kahvaltıya, CHP Osmaneli İlçe başkanı İsmail Er ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Teknik Direktörü Çağlar Bozkıran, Cemal Gür ve tüm futbolcular katıldı.

CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er, gençlerin sahada verdiği mücadeleyi takdir ettiklerini belirterek, “1308 Osmaneli Belediye Sporun bulunmuş olduğu zor ortamlarda sizlerin saha içerisinde göstermiş olduğu mücadele, hocamın hem saha içerisinde hem de saha dışında göstermiş olduğu mücadeleye biraz katkı sağlamak amacıyla kahvaltıda bir arada olalım istedik. Sizleri burada ağırlamaktan son derece memnunuz, sizlerin mücadelesinden son derece memnunuz. Sizler istediğiniz zaman çoğu şeyi başarabilirsiniz. Belki, bu şartlar sizin düşündüğünüz şartlar olmadı. Sizin sahada göstermiş olduğu mücadeleyi takdir ediyoruz, destekliyoruz. Sonuna kadar arkanızdayız” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de şehirde birliğin sağlanması durumunda zorlukların aşılacağını ifade ederek “Biz de 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail ER ve Yönetim Kuruluna bu güzel kahvaltı için çok teşekkür ediyoruz. Zor süreç demeyeceğiz. Çünkü futbolda hep zor süreci yaşıyorsunuz. Sahada mücadele ediyorsunuz. Biz zaman zaman saha dışında da mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Eğer biz bu şehirde birlik ve beraberliği sağlarsak zorluğun üstesinden hep birlikte geliriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim