YouTube 1.5 milyardan fazla kullanıcısı ile günümüzde en büyük video izleme sitesi olma özelliğine sahiptir. Bu kadar popüler ve yüksek sayıda kullanıcı sahibi bir platform doğal olarak reklam verenler için de oldukça değerlidir. Bu yüzden YouTube videolarında birçok reklam yer alır.

YouTube uygulaması geçtiğimiz yıllarda Premium üyelik çıkarmış ve üyelerine belirli bir üyelik ücreti sayesinde videoları reklamsız izleme imkanını sağlamıştı. Her ay ödenen ücret karşılığında ekranı kapatıp dinlemeye devam etme, doğrudan video indirme gibi farklı avantajlardan yararlanılabiliyor. Ancak bu avantajlardan ücret ödemeksizin yararlanmak isteyen kişiler için YouTube Vanced bir kurtarıcı haline geldi.

YouTube Premium tarafından sunulan ek özelliklerin birçok izleyicinin ilgisini çekmesi YouTube Vanced’a gösterilen ilginin de üst düzeyde olmasını sağlar. Kullanıcıların ekstra özelliklerden ücretsiz bir şekilde yararlanması noktasında devreye giren YouTube Vanced kullanıcılara Premium özelliklerini ücret vermeden kullanma imkanını sunar.

YouTube piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana hızlı bir şekilde gelişmiş ve zaman içerisinde birçok farklı özelliği bünyesinde barındırmaya başlamış bir platformdur. Bunlar arasında en önemlilerden biri olan Premium kullanıcılara reklamsız videolar başta olmak üzere son derece geniş kapsamlı seçenekler sunar. Ancak birçok kullanıcı Premium sürüm tarafından sunulan özelliklere herhangi bir ücret ödemeksizin ulaşmayı istemekte ve YouTube Vanced’ı tercih etmektedir.

YouTube Vanced modlanmış yapısıyla sunduğu geniş kapsamlı özelliklerle son derece iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar. Aplikasyon tarafından sunulan özellikler birçok kullanıcıyı kendisine çekmekte olup bunlar arasında;


 

  • Yansıtma, açıp - kapatma
  • Her cihazda dokunma yoluyla yakınlaştırma
  • HDR ve VP9 videolarda oynatmaya zorlama
  • Videoları geri planda oynatabilme
  • Oynatma hızı ve çözünürlük ayarlayabilme
  • Video izlerken dokunmatik hareketlerle ses ve parlaklık düzeyini ayarlayabilme
  • Videoyu yeniden oynatma
  • Video pencere stilini değiştirebilme
  • Resim içinde oynatma özelliği sayılabilir.

Bunların yanı sıra Tablet Adam üzerinden indirilebilen YouTube Vanced APK kurulumu için root gerekmez. Orijinal YouTube uygulamasının silinmesi gerekmeksizin ikinci bir YouTube olarak kurulabilir. Stabil olarak arka planda çalışabilen uygulamada tüm reklamlar engellenmiştir. Kullanıcı ayarlar kısmından arka planda oynatma özelliğini açıp kapatabilir. Aynı zamanda daha düşük veri kullanımı ile daha yüksek kalitede videolar izlenmesi mümkündür. İsteğe bağlı veri kullanımı imkanı veren YouTube Vanced APK aynı zamanda en yüksek çözünürlüğe zorlar. Bilgi kartlarını, kanal markasını ve önerilen videoları kapatıp açma özelliği vardır. Aynı zamanda zoom yapabilme özelliği de bulunur.

YouTube Vanced kullanıcıların video seyir zevkinin reklamlarla sekteye uğramaması için tasarlanmış bir Android uygulaması olup aynı zamanda arka planda video oynatma imkanı sunar. Bu sayede istenen videolar arka planda duraksamadan ve reklamla bölünmeden devam eder.

YouTube Vanced APK’da bulunan AMOLED siyah tema seçeneği hem göz yorgunluğunun hem pil tüketiminin azaltılmasını sağlar. API tabanla bir uygulama olarak Premium özelliklerini ücretsiz olarak sunan YouTube Vanced orijinal YouTube uygulamasının tüm temel işlevlerine sahiptir.

Tablet Adam üzerinden ücretsiz olarak hızlı ve kolay şekilde YouTube Vanced APK indirmek mümkündür. Eğer indirme bilgisayar üzerinden yapıldıysa daha sonra Android işletim sistemi ile çalışan cihazlara atılmalıdır. Mobil cihazlarda kurulum yapılmadan önce “Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver” ayarının açılması gerekir. Eğer bu ayar açılmazsa uygulamanın yüklenmesi mümkün olmaz. tabletadam.com üzerinden APK dosyası indirildikten sonra APK dosyası açılıp otomatik kurulum başlatılır. Otomatik kurulum tamamlandıktan sonra mobil cihaza YouTube Vanced’ın kurulumu tamamlanır.

Tablet Adam İle Oyunsuz Kalmayın

2014 yılından bu yana oyun severlere ziyaret veren bir teknoloji platformu olan Tablet Adam oyun indir kategorisinde farklı özelliklere sahip çok sayıda oyun bulunmaktadır. Siz de bilgisayarınıza, tabletinize ya da akıllı telefonunuza yükleyebilir ve dilediğiniz her ortamda oyun keyfi yaşayabilirsiniz.

Oyun yükleme işlemi her cihazda farklı şekilde gerçekleşebilir. Mobil oyunların ve bilgisayar oyunlarının yüklenmesi için gereken süreçler birbirinden farklıdır. Bilgisayara oyun yüklemek için öncelikle Tablet Adam Oyun İndir sekmesinden istenilen oyun bulunmalıdır. Ardından oyunun kurulum dosyası çalıştırılır ve kurulum tamamlanır. Daha sonra oyunun crack dosyası oyunun kurulumunun yapıldığı klasöre atılır. Bununla birlikte crack dosyalarının her oyuna göre değişiklik göstereceği dikkate alınması gereken en önemli noktalardan biridir.

Bilgisayardan oyun silmek ise çok daha basit bir işlemdir. Oyun silmek için tabii ki oyunun nasıl indirildiği ve yüklendiği bilinmelidir. Orijinal olarak yüklenen oyunların kaldırılma işlemi yüklendiği platform üzerinden yapılabilir. Normal ve crackli olarak yüklenen oyunlar diğer oyunlardan daha farklı bir şekilde bilgisayar üzerinden silinebilir. Normal ve crack dosyası bulunan oyunlar çoğunlukla oyunun kurulu olduğu klasörde bulunan Uninstall dosyası ile silinmekle birlikte bazı durumlarda bu yöntem çalışmayabilir. Böyle bir durumda denetim masasındaki program ekle kaldır seçeneklerinin kullanılmasıyla oyunların kaldırılması gerekir. Siz de çok farklı türlerdeki en popüler ve en güncel oyunları ücretsiz bir şekilde indirmek ve oyunların keyfini sürmek için https://tabletadam.com/ web sitesini ziyaret edebilir, seçtiğiniz oyunları yalnızca tek bir tıkla indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim