5 bin kişinin katıldığı iftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Birlikteliğimiz devam edecek” dedi.

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve her akşam farklı mahallede kurduğu iftar sofraları, bu kez Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak geleceğimize sahip çıkacağız Bu ülkenin gerçek sahipleri olarak geleceğimize sahip çıkacağız

İftar programına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Milletvekili Utku Çakırözer ve 5 bin vatandaş katıldı. Başkan Ataç, etkinliğe yoğun katılım gösteren vatandaşlarla selamlaşırken, hayırlı Ramazanlar diledi.

İftar sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Yıllardır Ramazan aylarını ilçemizde büyük bir beraberlikle geçiriyoruz. Hep birlikte iftar yapmanın, aynı sofraya oturmanın huzuru çok başka. Ramazan ayı birlik, beraberlik, bereket ve paylaşma ayı. Bizim bu birlikteliğimiz 20 yıldır devam ediyor bundan sonra da edecek. Tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını kutluyorum. Ayrıca kapalı Pazar yerimizin üzerinde de sosyal tesisler yer alacak. Yapılan yerde davet salonu olacak, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik etüt merkezimiz olacak. Belde Evimizi buraya taşıyacağız ve Belde Evimizin olduğu binaya erken çocukluk eğitimi merkezi açarak çocuklarımızın gelişimine katkı sunacağız. Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de vatandaşlarımıza yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Çamlıcalı vatandaşlar Tepebaşı ve Çamlıca’da gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini belirterek Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Editör: Mustafa YILDIRIM