02.03.1972 tarihinde Eskişehir’in Beylikova ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı ilçede tamamlamış olup, lisans eğitimini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Beylikova İlçe Belediye Başkanı olmuştur. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçiminde ikinci kez, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminde ilse üçüncü kez AK Parti’den Belediye Başkanı olarak seçilmiş olup, halen bu görevini devam ettirmektedir.

Belediye Başkanlığı görevi boyunca Beylikova’da birçok ilke imza atmış ve yıllarca her alanda örnek bir belediyecilik sergilemiştir.

Belediye Başkanlığı görevi dışında sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol oynamıştır. S.S. Beylikova İlçe Merkezi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlığı, Beylikova İlçesi Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı, Beylikova Sulama Birliği Başkanlığı görevlerini de yürütmektedir. Bunun dışında Eskişehir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Delegeliği, Beylikova BEYDER kurucu üyeliği, Beylikova Spor Kulübü Başkanlığı, Türk Kızılayı Genel Merkez Üst Kurul Delegeliği görevlerini de yürütmüştür.

Enerji, İnşaat ve Gıda alanında faaliyet gösteren aile şirketi üzerinden ticaretle uğraşmaktadır. Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Sanayi Odası’na üyedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.