Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülbaki Tekin, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının çalışanları 7 gün 24  saat gece gündüz demeden hizmet verdiklerini belirterek , “Bakıma korunmaya muhtaç yaşlı, engelli, çocuk, kadın ve ailelerle ilgilendiklerini buralarda çalışanlara yan ödeme ve ek ücret ödenmesi yıpranma payı ve ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması gerekir” dedi.

Tekin, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sağlık Sen’in yetkili sendika olduğunu, bu nazik ziyaretten dolayı İl Müdürü Aydın’a çok teşekkür etti. 

İl Müdürü Sultan Murat Aydın ise ziyaretten çok memnuniyet duyduğunu belirterek, “Biz Büyük Bir Aileyiz’ sloganıyla göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmet alanı dahilindeki  çocuk, genç, yaşlı, kadın ve engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek ve genel olarak aile yapımızın güçlendirilmesine yönelik hizmetler sunmak, kimsenin toplumsal yapıda kendini yalnız hissetmemesini sağlamak temel hedefimiz olacaktır” diye konuştu. 

Ziyarete Şube Başkan Yardımcıları Yunus Bolat, Ömer Söğüt, İş yeri temsilcileri Muhammed Sağır, Mehmet Samed ve Engin Güzel’de eşlik ettiler.

Editör: TE Bilişim