AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Kaya, Tepebaşı Belediyesi'nin önünde meclis toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Kaya, belediye işçilerinin eksik maaş aldıklarını gündeme getirdiklerini hatırlatarak, girişimleri sayesinde işçilerin tamamının ödemelerini aldığını söyledi. Kaya, “Babalarının gözleri yaşlı bir şekilde bayrama girmediler. Bizim ve meclis üyelerimizin müdahalesiyle maaşlar yatırıldı. Umutlar sönmedi” dedi.
“Belediye yönetimi çelişkiler içinde”
Tepebaşı Belediye Başkanı ve yardımcılarının, yapılan açıklamaları yalanladığını ifade eden Kaya, “Biz yalan söylemiyoruz. Ellerinde belge var, kendi beyanlarında ücretleri eksik yatırdıklarını söylüyorlar. Uyuşmuş bir zihniyetle yönetiyorlar. Ne söylediklerinin farkında değiller” diye konuştu.
Kaya, belediyenin 2009 yılına ait resmi internet sitesindeki açıklamaları hatırlatarak, “Kendi dönemlerinde ne kadar borç bıraktıklarını ve kasadaki nakit miktarını açıklamışlardı. Bugün ise borcumuz yok diyorlar. Gerçek dışı söylemlerle halkı yanıltıyorlar” dedi.
“Tepebaşı’na hizmeti biz getirdik”
Açıklamasında sosyal medya paylaşımlarına da değinen Kaya, “Dört gündür AK Parti belediyeciliğinin Eskişehir’e neler kazandırdığını anlatıyoruz. Bu paylaşımları lütfen siz de görün, yayın. Gerçekleri anlatmak bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.
“AK Parti varsa umut vardır”
Tepebaşı Belediyesi’nin denetçisi olduklarını vurgulayan Kaya, “Biz buradaysak umut vardır. AK Parti varsa icraat vardır. Vatandaşlarımız bu algılara kapılmasın. Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.