Adını taşıyan müzeyi gezdi Adını taşıyan müzeyi gezdi

Dost Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Arslan bazı iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, “Dost Dernekleri Federasyonu; Farklı kültürlerden gelen ve farklı birçok kültürün bir arada yaşadığı kentimizde, amacın milli ve manevi değerlerin yaşatılması hususunda farklı kültürlere sahip olan tüm paydaşları bir çatı altında toplamaktır. Var olan kültürel zenginliklerimizin ortak paydada buluşturulması ve beraber kullanılması en önemli hedefimizdir.

 Birlikte hareket etmek; toplumun kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde buluşmasını, ayrımcılığı değil, beraberliği, ötekileştirmeciliği değil, yakınlaştırmayı, kin ve nefretle bakmayı değil, saygı ve sevgiyle bakmayı, en önemlisi de Eskişehir’imize ve ülkemize nasıl faydalı olabiliriz, Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmayı kendisine şiar edinen önemli bir grubuz.

Dost Dernekler Platformu yöneticileri olarak temsil ettiğimiz tüm üyelerimizin fikir ve düşüncelerine saygı duyan, onların sesine kulak veren bir yapımızın olduğunu da belirtmek isteriz.

Bizler siyasi bir oluşum değiliz ve de olmayacağız. Ancak ülkemizin ve şehrimizin çıkarları doğrultusunda bireysel olarak siyaset yapan tüm üyelerimize ve bu yolda yürümek isteyen halkımıza da son derece saygı duyduğumuzu da belirtmek isteriz.

 Ülkemizin  en önemli gündem maddesi haline gelen yerel seçimlerde sona yaklaşmış olduğumuz şu günlerde, gerek şahsım adına gerekse dernek başkanı arkadaşlarımın adına, altı doldurulamayacak kadar boş iddialar ortaya atıp, bizlerin bir siyasi partiye ya da adaylarına alenen veya dolaylı olarak çalıştığımız asılsızdır..

Ayrıca federasyonumuz paydaşlarından bir kaç değerli arkadaşımız, bizlerle yollarını ayırmış bulunmaktadırlar.

Ben şahsım ve tüm paydaşlarım adına bu arkadaşlarımıza bizlere bu güne kadar vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.

Yerel seçimin hem ülkemize hem de Eskişehirimize hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum”

Editör: Mustafa YILDIRIM