Şirket bünyesinde çalıştırılan kişilerin uzmanlaşmış olmaları şirketin daha verimli ve üst düzeyde işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlar. Bu hususta Techcareer.net’in sağlamış olduğu eğitim programları sonucunda alanında uzmanlaşmış kişilerin uygun pozisyonlarda ve şirketlerde işe başlamalarına yardımcı olunur. Techcareer işveren şirketlerin bünyelerinde çalıştırmak üzere alanında uzman kişilerin bulunmasına yardımcı olunur. Verilen bootcamp eğitim maratonu sürecinde katılımcıların almış oldukları eğitimler sonucunda uzmanlaşmaları sağlanır. Bootcamp eğitimi almış kişilerin yeterlilik seviyelerini belirleyerek hangi alanda işe başlamaları ve verimli olacakları pozisyonları belirleyerek hem işveren hemde işe başvuru yapan kişinin doğru hedef kitleye ulaşması sağlanır. 

Bootcamp Eğitimi Nasıl Oluşturulur?

Bootcamp eğitimi ile kendini geliştirmek isteyen kişilerin alanında uzman olmalarını sağlamak amacıyla kısa veya uzun maratonlu eğitimler düzenlenir. Online ve fiziksel olarak verilen eğitim programları katılımcıların techcareer.net üzerinden yapacağı başvurular sonucunda oluşturulur. Kişilerin eğitim düzeyleri, yazılım üzerine hangi seviyede oldukları belirlenerek buna uygun olarak bir program oluşturulur. Bilişim üzerine seviye belirlemesi ve hangi dal/alanda eğitim almak istediğine bağlı olarak 6 ila 8 haftalık bir program hazırlanır. Bootcamp eğitimi müsaitlik durumuna dikkat edilerek belirlenen gün ve saatlerde gerçekleştirilir. Katılımcılardan bir ücret beklentisi olmadan gerçekleştirilen bootcamp eğitimleri sonucunda alanında uzmanlaşmış ve bilgi sahibi olmuş kişilerin sektöre katılması sağlanır. 

Bootcamp Katılımcılarına Nasıl Ulaşılır?


Bootcamp eğitimi düzenle sayesinde katılımcıların birçok alanda bilgi sahibi olması ve uzmanlaşmaları sağlanmış olunur. İşverenlerin bünyesine almak istediği çalışanın yeterlilik seviyesine ulaşmasını sağladığı gibi kişilerin bilişim alanında uzmanlaşmalarını ve kariyerini planlamasına yardımcı olur. Bootcamp katılımcıları techcareer.net üzerinden başvuru yaparak daha sonrasında değerlendirmeye alınır. Katılımcının eğitim durumu, bilişim alanındaki tecrübesi ve seviyesi belirlenerek değerlendirildikten sonra hazırlanmış sınıflara eklenerek eğitim programı oluşturulur. Online olarak gerçekleştirilmesi sayesinde günlük rutin işleri ve çalışma sürecini etkilemez. Bootcamp eğitim süreci sonrasında yazılım alanında yeterlilik seviyesine ulaşan kişilere sertifika verilerek uygun olacak pozisyonlardaki şirketlerde çalışma fırsatı sunularak büyük avantaj sağlar. Kariyer planlama ve istenilen çalışma koşullarındaki işi bulma hususunda yardımcı olarak katılımcılarına destek olur.

Editör: Mustafa YILDIRIM