Ziyarete BTP Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Bural ve Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Perktaş’ta katıldı.

İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor? İzmir YHT hattında Eskişehir neden görmezden geliniyor?

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Prof.Dr.Rıdvan Kozak “Sayın Başkana ve ekibine bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Malum ülkemiz yerel seçim dönemine girdi. Öncelikle 2024 yılındayapılacak yerel seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum.Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmam noktasında talepleri oldu. Henüz bir karar vermiş değilim.Bu güzel şehrimize tüm hemşehrilerimiz gibi bende bu kentin bir evladı olarak hizmet etmek isterim. Ancak her şey nasip kısmet diyelim.” Dedi.

Ülkesini seven,vatansever,çalışkan ve projesi olan adaylarla seçmenin karşısına çıkacaklarını söyleyen BTP Eskişehir İl Başkanı Av.Fahri Gürgenburan :”Prof.Dr.Rıdvan Kozak bu kentin iyi yetiştirdiği,başarılı bir hocamız. Kendisini takip ediyoruz. Akademik hayattaki başarılarını yerel yönetimlerde de görmek ve istifade etmek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığına  aday olmasını isteriz. Partimizin genç ve dinamik genel başkanı Sayın Hüseyin Baş kamuoyunda bir sinerji oluşturdu.Özellikle gençler üzerinde müthiş etkisi var. En önemlisi bugün yaaşdığımız ekonomik zorluklara,yapısalsorunlara çözüm olarak Milli Ekonomi Modelimiz var. Ülkemizin başkada çaresi yok.Olsaydızaten bugüne kadar bu yapılırdı.”dedi.

Eskişehir doğumlu ve  Eskişehir’de yaşayan Prof.Dr.Rıdvan Kozak’ınonlarca kitap ve dergide yayımlanmış makaleleri mevcut. Özellikle Turizm alanında önemli araştırma ve çalışmaları bulunuyor. Turizm Fakültesinde dersler veriyor. Prof.Dr.Haydar Baş’ı yakından tanıyan ve fikirlerine değer veren Prof.Dr.Kozak, geçmiş yıllarda İstanbul’da yapılan Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresine katılıp tebliğ sunmuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM