Karacan, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde imkânsızlık nedir bilmeyen, söz konusu vatansa gerisi teferruattır düsturunu aklından çıkarmayan ve inancını hiçbir zaman kaybetmeyen bir milletin bu büyük zaferinin 99. yıl dönümünü bugün hep birlikte kutlamanın coşkusunu ve gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru emin adımlarla ilerlerken, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış olmanın sevinci hem de yepyeni hedeflere doğru birlik ve beraberliğimizle oluşturacağımız Yeni Türkiye'nin gücünü tüm dünyaya göstermeye devam ediyor olacağız.

"Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz." sözleri ile gençlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı bu yolda yerli ve milli projelerle dünyada adından söz ettirerek gururumuz olan bugünün gençleri, bu gurura layık olmak için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Çünkü Türkiye'yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliğiyle çalışmak bu cennet vatanı bizlere armağan eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, ilelebet yaşayacak Türkiye Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlamayı Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Millet iradesinin hâkim kılındığı Cumhuriyet'imizin 99. yıl dönümü, Büyük Türk Milleti'ne kutlu olsun.

Editör: Mustafa YILDIRIM