Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri tamamlandı. Buluşmalar kapsamında son davette Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen amatör spor kulüplerinin temsilcileri, federasyon yetkilileri ve dernek üyelerini iftar davetinde ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde gerçekleşen davete Büyükerşen’in yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Adayı Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam ve yönetim kurulu üyeleri, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ile efsane sporcular da katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Büyükerşen, “Amatör spor kulüpleri olarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Kulüpler aracılığı ile binlerce genç spor yapma imkânı yakalıyor. Bizler de her zaman amatör sporculara ve o faaliyeti yerine getiren kulüplerine destek olmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz sürecek. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum. Nice bayramlara hep birlikte ulaşmak dileğiyle.” dedi. Konuşmaların ardından minik bir sporcu amatör spora verdiği destek nedeniyle Başkan Büyükerşen’e ad ve soyadının baş harflerinden oluşan akrostiş şiir hediye etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM