Yoğun ilgi nedeniyle kalabalık oluşurken, vatandaşlar Büyükerşen ve Ünlüce ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Akşam saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, İki Eylül Caddesi, Taşbaşı bölgesi ve Esnaf Sarayı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükerşen ve Ünlüce’yi gören esnafın yanı sıra başta gençler ve kadınlar fotoğraf çektirmek için sıraya girerken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Büyükerşen’e çağdaş, modern ve Atatürk’ün izinde bir şehir yarattığı için teşekkür eden vatandaşlar, Eskişehir sizlerin sayesinde Türkiye’nin yıldızı, gurur duyduğumuz bir şehir oldu. Ayşe Hanım ile bu güzelliklerin devam edecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Desteğimiz sizinle. İyi ki varsınız.” dediler.

Nebi Hatipoğlu Özgür Özel'e sordu Nebi Hatipoğlu Özgür Özel'e sordu

Gösterilen ilgi ve verilen desteğe teşekkür eden Büyükerşen, “Eskişehirliler farklıdır, Eskişehirliler özeldir. Sevgili Ayşe’ye olan ilginizi görmek, güveninizi hissetmek beni son derece mutlu ediyor. Yürekten inanıyorum ki, kendisi de bu sevginize ve güveninize layık olacak ve bu şehir için çok çalışacak. 25 yılda çok önemli projeler yaptık, Ayşe Ünlüce ile bu artarak devam edecek.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce de gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Yılmaz Hocamızın vizyonu ile Eskişehir bayrağını daha yukarılara taşımak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden gördüğümüz bu sevgi, bu destek bizim için en büyük güçtür. Hep birlikte başaracağız.” dedi.

Esnafın özellikle ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere yaşadığı sorunları da aktardığı ziyaret çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM