Bilecik’te düzenlenen basketbol genç kızlar B kategorisi grup müsabakalarında, Eskişehir’i temsil eden Özel Çağdaş Okulları Basketbol Takımı, 4-7 Nisan tarihlerinde Türkiye yarı finallerinde şehrimizi temsil edecek. 

Okullar arası basketbol genç kızlar A kategorisi ve B kategorisinde Eskişehir Şampiyonu olan Özel Çağdaş Okulları, şehrimizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Eskişehir 1.si ve bölge 1.si olan Özel Çağdaş Okulları Genç Kız A Basketbol Takımı, Balıkesir'de düzenlenen yarı finallerini de başarıyla tamamlayarak genç A kategorisinde en iyi 24 takım arasına girme başarısı göstermişti. 

Okullar arası basketbol genç kızlar B kategorisi Eskişehir şampiyonu olan ve Bilecik’te 14-16 Mart tarihleri arasında yapılan grup müsabakalarında şehrimizi başarılı bir şekilde temsil eden Çağdaşlı sporcular, 4-7 Nisan tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine kalmaya hak kazandı. Eskişehirli öğrenciler, elde ettiği başarı ile Türkiye’de en iyi 32 takım arasına kalma başarısı gösterdi. Takımın hedefi bu gruptan da şampiyon olarak ayrılmak. 

SIRA GENÇ KIZLAR B KATEGORİSİNDE

Grup maçlarını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni ve Basketbol Koçu Burak Şen, “Önce basketbol genç kızlar A kategorisindeki öğrencilerimizin hem Eskişehir’de hem de yarı finallerde gösterdikleri başarılar ile gurur duyduk. A takımımız, Türkiye’deki en başarılı ilk 24 takım arasında girme başarısı göstererek şehrimizi başarıyla temsil etti. Şimdi de B kategorisindeki kızlarımızın başarılarının mutluluk ve gururunu yaşıyoruz. Kızlarımız bölge müsabakalarından başarıyla ayrılarak Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye finalleri karşılaşmaları 4-7 Nisan arasında Kütahya’da gerçekleşecek. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM