CHP Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gökçe Kurt başkanlığındaki bir heyet İnönü’ye bağlı Sabri Kahvecioğlu İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette ana sınıf öğretmeni Zuhal Taşdöğen ile görüştü.

Okulda öğrenim gören minik öğrenciler için oyuncak, boyama kitabı, boyama kalemi ve kırtasiye malzemelerini içeren destek paketlerini teslim eden CHP’li kadınlar çocuklar ile de zaman geçirdi.

EĞİTİME KATKI SUNMAK İSTİYORUZ

Kurt, okula yaptıkları desteğin kendileri için çok anlamlı olduğunu belirterek minik öğrenciler ile zaman geçirdiklerini söyledi. Eğitimin küçük yaşlardan itibaren başladığını hatırlatan Kurt, “Eğitimin önemine inanıyoruz. Miniklerimizin daha sağlıklı ve kaliteli ortamlarda eğitim almaları en büyük isteğimiz. Öğretmenlerimizden aldığımız geri dönüşler ve ziyaretlerimizde yaptığımız gözlemlerimiz neticesinde eğitime katkı sunmak amacındayız. Bu doğrultuda CHP’li kadınlar olarak eğitime olan desteğimiz her daim sürecek. Bu alanda yapılması gerekenlerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Ne yazık ki eğitim sistemimiz içinde bulunduğu yapısal sorunlar nedeniyle öğrencilerin eğitim-öğretim sürecinde yaşadığı sorunlar göz ardı ediliyor” dedi.

Ziyaret esnasında Kurt ve CHP’li kadınlar minik öğrenciler ile oyunlar oynadı.

 

Editör: TE Bilişim