Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın her yaştan bireyin spor yaparak sosyalleşmesini ve psikomotor gelişimini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar devam ediyor.

       Bu kapsamda Orhangazi mahallesinde düzenlenen “Rekreatif Oyunlar” etkinlikleri ebeveynlere ve çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Speedball, floorcurling, ok atışı, basketbol, futbol, voleybol, halat çekme, sumo güreşi ve çuval yarışı oyunları ile atölyelerin gerçekleştirildiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara pamuk helva, su, meyve suyu, popcorn gibi yiyecek ve içecekler de ücretsiz olarak ikram edildi.

     CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi. Etkinliklerin mahalleye hareketlilik kattığını, çocuklar ve ailelerine de çok farklı bir deneyim yaşattığını belirten Süllü, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy’a teşekkür etti.

ZEY-DER Genel Kurul ilanı ZEY-DER Genel Kurul ilanı

      Etkinliğe katılan Orhangazi mahallesi sakinleri de çocuklarıyla birlikte eğlenceli ve verimli bir gün geçirdiklerini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Editör: Mustafa YILDIRIM