Günümüzde ticari girişimlerin seyrini belirleyen en temel faktör, doğru analiz araçları ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çözümleriyle faaliyet gösterip göstermedikleridir. Daha geniş bir hedef kitlesine hitap etmek ve müşteri memnuniyeti sağlamak adına CRM yönetiminin doğru bir zemin üzerinden en etkili şekilde yapılması ve girişim sürecinin burada elde edilen bileşenlere göre planlanması gerekir.

Bu noktada profesyonel destek alarak bulut teknolojisinin ve özel yazılımların vadettiği imkanlardan faydalanmak, girişimcilerin doğru bir yol haritası belirleyebilmeleri adına tercih edebilecekleri en güçlü yöntemdir. Dünyanın en iyi CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) markalarından biri olan Salesforce, girişimciler için tam da bu tarz çözüm önerileri vadediyor. Salesforce’un Türkiye temsilciliği üstlenen Veri Cloud ise ticari girişimlerin sağlam zemin üzerine inşa edilmesini sağlayacak bulut hizmetleri sunuyor.

Salesforce Ayrıcalıklarıyla Müşteri İlişkileri Yönetimi

Salesforce https://veri.cloud/ ayrıcalıklarıyla müşteri ilişkileri yönetimi gerçekleştirmek son derece kolay. Son derece geniş bir ekosistem içerisinde farklı araçlarla özel işlemler yapabilme kolaylığı vadeden Salesforce, girişimlerin kaderini belirleyen birçok bileşene son derece hızlı, kesin ve kolay ulaşabilme imkanı sunuyor.

Özellikle yeni müşterilere ulaşmada ve iş programlarını iş akışına en uygun şekilde oluşturmada sınırsız seçenekler vadeden Veri Cloud, tek bir yönetim paneli üzerinden farklı işlemleri konforla yapabilme olanağı sağlıyor. Salesforce Veri Cloud bulut çözümleriyle her girişimcinin müşteri ve hatta personel ilişkilerini en iyi şekilde yöneterek kazancını maksimize etmesi oldukça kolay.

Geniş Katılımcılı Devasa Ekosistem

Geniş katılımcılı devasa bir ekosisteme ev sahipliği yapan Salesforce Veri Cloud, farklı servisleriyle girişimcilerin hemen her talebine özel olarak cevap veriyor. Commerce Cloud çözümüyle girişimcilerin; iş planlamalarını en iyi şekilde yaparak doğru yatırım programları hazırlaması mümkündür.

Bir çeşit kullanıcı arayüzü olan Marketing Cloud, kullanıcıların yönetim paneline ulaşmalarını sağlarken birçok işlemi kolaylıkla yapabilme imkanı sunuyor. Fiyat belirleme, platform içerisinde açık özelliklerin kontrolü, müşteri iletişimi, müşterilerin memnuniyet dereceleri gibi birçok veriye Marketing Cloud aracılığıyla ulaşmak mümkün. Salesforce e-commerce çözümleriyle her girişimcinin kendisini güvende hissederek yeni girişimlerin kapısını aralaması son derece kolay olacaktır.

Editör: Mustafa YILDIRIM