Hacı Bektaş Veli Vakfı ve Eskişehir Hacı Bektaş Veli Gençlik Kollarının, Yunus Emre Kültür Merkezinde   düzenlediği ve   AK Parti dışındaki dokuz siyasi partinin il başkanlarının katıldığı panele Memleket Partisi İl Başkanı  Dr. Baki Dündar da katıldı ve gençlerin sorularını yanıtladı.

Memleket Partisi’nde gençlik ve kadın kolları niye yok? sorusuna Baki Dündar “Partimizde çağdaş siyasetin gereği olarak gençlik ve kadın kolları yok. Biz gençleri sadece seçim zamanı bayrak asan işgücü olarak görmüyor ve değerlendirmiyoruz. İl Yönetim Kurulu’muzda üniversite öğrencisi 4 kardeşim ve erkeklerle eşit sayıda kadın üye bulunuyor. Öğretmenlikten gelen Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce, gençlere ve kadınlara partide eşit temsilini ve yönetim kurullarında, karar organlarında yer almasını bize sürekli hatırlatmaktadır.”,

Cem evlerine ibadethane statüsü tanınmalı mı? Sorusuna, “Malum olan ilan edilmeli ve biran önce mevzuatta da gerekli düzenlemeler yapılmalıdır.”, Ülkenin bugünkü durumu için sorumluluk duyuyor musunuz? Sorusuna “Memleket Partisi bu sebeple kuruldu. Bu noktaya gelmemizin sorumlusu iktidara da, beceriksiz muhalefette de itiraz ediyoruz. Bu düzeni değiştirmek için sorumluluk duyuyor ve Memleket Partisi’nde siyaset yapıyoruz.” Yanıtlarını verdi.

Etkinlik Vakfın katılımcı partilerin İl Başkanlarına anı hediyelerini takdimiyle son buldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM