Marka tescil başvurusunu online şekilde marka ve patent vekiliyle görüşme sağlayarak doğru tescil yapmanızı sağlayan E-Patent bünyesinde geliştirilen bir sistemdir.

Türkiye’de bir ilk olan bu sistem sayesinde sizlere bir e vekil atanacaktır. Online olarak tamamen ilave program gerektirmeyen bu sistemin en temel amacı doğru marka tescil başvurusu yapmanızdır.

Marka tescil başvurusu hatalı yapıldığı taktirde geçmez. E-Vekil, başvurmak istediğiniz markanın fikri ve sınai haklar kuralları doğrultusunda araştırır ve en doğru şekilde marka tescili yapmanıza odaklanır.

E vekil Uygulamasının Sağlamış Olduğu Avantajlar

E Patent aracılığı ile evekil sistemini kullanarak bir marka başvurusu yapıyorsanız bu sistemin sizler için sağlamış olduğu çok önemli avantajlar söz konusudur. Eğer marka  tescil başvurularınızda e vekil desteğinden faydalanıyorsanız elde edeceğiniz faydalar bu şekildedir;

Markanızın Geçme Garantisi Verilmektedir

E vekilin görüşleri, araştırmaları ve kararları doğrultusunda hareket ederseniz markanıza geçme garantisi verilir.

1 yıl ücretsiz Marka Takip Hizmeti Sunulmaktadır

E Patent aracılığı ile sizlere atanmış olan e vekil hizmeti kapsamında talep etmiş olduğunuz marka vekiliniz tarafından araştırılmaktadır. Bu kapsamda verilen marka araştırma, 1 marka sınıfı ve bir yıl marka takip sistemi firma tarafından ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Türkiye’ de Bir İlk. Devrim Niteliğinde Bir Hizmet

Kurulduğumuz günden bu yana temel amaç basitlik ve ekonomik fiyat politkasıdır. En uygun fiyata vekillik hizmeti almanız için tasarlandı. Bu resmen devrim.

İstediğin Zaman, İstediğin Yerden

Zaman hepimiz için önemlidir. Ayrıca insanlar özgürce soru sormak isterler. E-Vekil size bunu sağlar. PC, tablet, mobil tüm cihazlara uyumlu bir şekilde görüşmeyi istediğin zaman başlatabilecek ve dilediğin soruları gönül rahatlığıyla sorabileceksiniz. Özgürlük E-vekil de standart olarak sunulan bir hizmettir.

Markanızın Geçmediği Durumda Bir Sonraki Marka Başvurunuz Ücretsiz Yapılmaktadır

E Patent tarafından verilen tüm hizmetler her zaman firma garantisi altında sağlanmaktadır. E-vekil uygulaması ile size özel araştırmaların kusursuz ve eksiksiz bir şekilde yapıldığı bu çalışmalarda verilen garanti kapsamında marka başvurunuz olumlu sonuçlanmazsa bir sonraki yapacağınız marka başvurusu E Patent tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır.

Online Marka ve Patent Vekili E vekil sistemi nasıl çalışır?

E-Patent’in sunduğu e vekil sistemine dahil olmanız için e vekil hizmetini almanız gerekmektedir.  Yapacağınız görüşmelerin ardından sizlere atan e vekil ile online görüşmeler yaparak tüm süreç hakkında detaylı olarak bilgi alabilirsiniz. Marka vekiliniz ile canlı görüşmeler sağlayarak talep etmiş olduğunuz markanın detaylarını iletebilirsiniz. Ardından vekiliniz sizler için talep etmiş olduğunuz markayı araştıracak ve markanın benzerleri varsa bunları çıkararak yine online görüntülü görüşmeler üzerinden sizlerle paylaşacaktır. Doğru ve sorunsuz bir marka tescil başvurusu için önceden yapılan bu araştırmalar büyük bir önem taşımaktadır.

Adres 1: 34396 Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak

Sarıyer / İSTANBUL

E-Mail: [email protected]

Telefon:

0850 308 53 30

----------------------------------------------------

Adres 2: Plevne Mah. Can Sk. Özdemir Sitesi

Altıeylül / BALIKESİR

E-mail: [email protected]

Telefon:

444 6 956

Ekran Alıntısı-271

Editör: Mustafa YILDIRIM