444-4

  Türkiye genelindeki 101 TÜRKAV Şubesi ve temsilciliğinden delegelerin katıldığı olağan genel kurulda Ebubekir Sıddık Korkmaz yeniden TÜRKAV Genel Başkanlığına seçildi.

  Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarının ziyaret edilmesi ile başlayan program TÜRKAV Genel Başkanı  ve 11. Olağan Genel Kurulu  için Ankara’ya gelen şube başkanı ve yöneticileri Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Sendika temsilcileri ve Milliyetçi Hareket Partisi Ankara il yönetimi Ülkü Ocakları Ankara il yönetimi, çeşitli dernek temsilcileri ve TÜRKAV Kurucularından Şemsettin Yelmen’in  katılımları ile 11. Olağan Genel Kurulu  “ Liyakat ve Sadakat” temasıyla gerçekleştirildi.

11. Olağan Genel Kurul’da Türk Dünyası Halk Dansları Topluluğu ve TÜRKAV Genel Merkez sanatçısı Kaya Kuzucu’nun hazırlayıp sunduğu “Yesi Yolcuları “ adlı programla Genel Kurul programı devam etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM