Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Köksal, “Karınca misali "yerimiz belli olsun" dedik, boş durmayı da vicdanımıza da yediremedik. Bölgeyi yerinde gördük ve inceledik.

Antakya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet binası enkazını gördük ve sendikacılıktan çok sağlık çalışanı bilinciyle depremden etkilenen ve İlimize gelen sağlık çalışanın yakınlarına elimizden geldiğince destek olmaya karar verdik ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz.

Bu haberi yapmakta kolay değil gelgitler yaşadık, yaşıyoruz. Yaptığımız yardımlar noktasında çokta görsel paylaşmak istemedik, yapılan yardımların gizli yapılmasını gerektiğini biliyoruz ancak örnek olması ve yardımda bulunanların, neler yapıldığını görmesi noktasında bilgilendirme de bulunmak istedik.

Birçok aileye erzak yardımında bulunduk.

Birçok aileye barınma ihtiyacını gidermeye gayret gösterdik.

Bot, kaban, iç çamaşırı başta olmak üzere kıyafet yardımlarında bulunduk

 Beyaz eşya, küçük ev aletleri, yatak, koltuk vs. malzeme ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.

Bu yapılan yardımlar sendikamızın sosyal sorumluluk bilinciyle yapıldığını sadece ilimizde değil tüm ülkede ki sağlık çalışanlarının dertleri ile dertlendiğimizi bilinmesi için gayret gösteriyoruz.

Maddi olarak destek olan ayrıca vaktiyle ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için mağaza mağaza gezen teşkilatımıza, ayrıca hasta yatağında ameliyat olan ben çiçek, mesaj istemem masraf yapmayın depremzedelere yardımda bulunun diyen tüm üyelerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM