Düzenlenen  birlik ve beraberlik gecesine,  Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin, Eskişehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er,  siyasi partilerin temsilcileri, oda başkanları ve  yüzlerce davetli katıldı.

 Şöförler odası Grand düğün salonundaki Toplantının açılış konuşmasını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi Ulaşım Ana Bilim Dalı Başkanı aynı zamanda Emirdağlı olan Prof. Dr. Murat Karacasu yaptı. Prof. Dr. Karacasu "Biz Emirdağlıların birlik beraberliği için zaman zaman böyle etkinlikler yapıyoruz Emirdağ'ının sözü dinlenir tecrübeli ağabeylerimizin görüş ve önerileri bizim için kıymetli”dedi.

Platform Başkanı ve dönem sözcüsü Habib Umutoğlu’da yaptığı konuşmada, “ Amacımız birçoğu hedefimiz bir. Bu tür buluşmalar devam edecek. Kimseyle yarışmıyoruz. Hepimiz aynı kulvardayız “ mesajını verdi.

Eskişehir Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Suat Er, ise, “ Bu tür etkinlikler ve buluşmalar önemli. “ şeklinde konuştu.

Genç yıldıza milli takım daveti Genç yıldıza milli takım daveti

Gecede Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mahmut Çorumlu “Hemşehricilik yerel yönetimlerin bulunduğu şehirlerde milli kültürümüzü oluşturan farklı zenginliklerimizi ortaya koyar. Her şeyin ilacı birlik ve beraberliktir içinde olmaktır. Etle tırnak gibi bir olalım, iri olalım, diri olalım.

Sivil toplum kuruluşlarının geleneksel etkinliklerin tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmayı tesis etmektir. Birlik ve beraberlikle çözülemeyecek hiçbir konu ve aşılamayacak hiçbir şey yoktur.” diye konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM