Nebi Hatipoğlu Özgür Özel'e sordu Nebi Hatipoğlu Özgür Özel'e sordu

Koca yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tepebaşı Belediyesi Belediye Başkanlığı A.Adaylığı Basın açıklamamız; Kıymetli Eskişehir halkı,Değerli Ak parti teşkilatımızın yöneticileri ve bu davaya gönül vermiş kıymetli arkadaşlarım.. Ak parti değerli tepebaşı teşkilatı.. 2019 yılından bu yana meclis sıralarında kol kola mücadele ettiğim değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarım. Ak partimizin cefakar Gençlik kolları teşkilatlarımız, kardeşlerim.. Değerli milliyetçi haraket partisi tepebaşı ilçe yöneticileri ve bu davaya gönül vermiş kıymetli arkadaşlarım. Mahalle başkanlarımız,kıymetli muhtarlarımız. Eskişehirsporumuzun zor zamanında yanında olan vefakar yöneticileri,yol arkadaşlarım Yağmur çamur demeden lig farketmezsizin bu armanın peşinde gece gündüz mücadele veren Eskişehirspor’un büyük taraftarı ve bu taraftara öncülük yapan Eskişehirspor davasının bayraktarlığını yapan değerli dostum,Eskişehirspor taraftarlar birliği başkanı ve Eskişehirspor tribün lideri kardeşlerim.. Eskişehirimizin güzide,emekçi basın mensupları Ve ismini sayamadığım bizi bu özel günde yalnız bırakmayan değerli yol arkadaşlarım,hepiniz hoş geldiniz,şeref verdiniz.. 1983 Eskişehir Tepebaşı doğumlu ve kazancını Tepebaşı bölgesinden sağlayan 2 çocuk babası,siyasetin içinden gelen bir babanın evladı, Eskişehir ve Eskişehirspor sevdalısı bir arkadaşınızım..

Uzun yıllar boyunca Eskişehirspor tribünlerinde Eskişehirspor yok olmasın diye sürdürdüğümüz mücadeleyi 2019 yılından itibaren Tepebaşı Belediyesi meclis üyesi olarak görev aldım sonrasında Eskişehirspor camiamızın bizlere verdiği sorumluluğu yol arkadaşlarımla beraber bu zor görevin üstesinden gelebileceğimizi düşünerek Eskişehirspor Başkanlığına seçildim. Belediyenin imar komisyonunda plan bütçe komisyonunda hukuk komisyonlarında aktif görev almış meclis üyesi olarak Tepebaşı bölgesinin tüm sıkıntılarını bilen ben ve ekip arkadaşlarım bu sorunları çözmeye ve Tepebaşı halkına hizmet etmeye hazırız.. Bizler kimiz; Bizler parti gözetmeksizin Eskişehir’de oluşan rant belediyeciliğinin ortadan kalkması için sonuna kadar mücadele verecek Eskişehir’in gençleriyiz.. Bizler; Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşleriyiz..

Bizler; Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı,devlet büyüğümüz, ülkemizin bekasının sigortası, cumhur ittifakının büyük paydaşı Devlet bahçelinin neferleriyiz.. Bizler; Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için Mustafa Kemal Atatürk’ü kendine ilke edinmiş;bu vatan için gözünü kırpmadan canını verebilecek Atatürk’ün izinden giden vatan evlatlarıyız.. Biz ve ekip arkadaşlarımız tepebaşının her mahallesinde hatta her sokağının her evinde oturacak koltuğu,sandalyelesi,döşeyi bulunan kişileriz.. Eskişehirspor’u siyasete alet etmeyin diyen kişilerede birkaç söyleyeceklerimiz var; Eskişehirspor siyaset üstüdür ancak; Şunları da unutmamak gerekir.. Rahmetli maliye bakanımız kemal unakıtanı hiç bir zaman unutmayacağız.. Kapanmaz denilen trabzonspor dosyasının kapatılması, tesislerimizin 30 aydır ödenmeyen elektrik borcunun ödenmesi,Eskişehirsporumuzun ve gençlerimizin geleceği için 120 milyon tl değerinde Türkiyede örneği olmayan Alt yapı tesislerini kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanımıza camiamızın ve bizlerin vefa borcumuz var.. Tüm bu sebeplerden dolayı Bizler Tepebaşı belediye başkanlığına cumhur ittifakı adına adaylığımızı açıklıyoruz. Çok iyi biliyorum bazılarınız,parti binamıza hayatında ilk kez girdi, bazılarınız ilk kez Ak parti’ye oy verecek. Sizlerden ricam adaylar kim olursa olsun sizler gibi dostlarınızı da Eskişehir’e hizmet için ikna etmenizdir. Allah mahçup etmesin ,yolumuz açık olsun,herkese çok teşekkür ediyorum”

Editör: Mustafa YILDIRIM