Avusturya’da İş ve Yatırım İmkanları Toplantısı Eskişehir Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Büyükelçi Dr. Johannes Wimmer, karşılıklı iş hacmini arttırmak, Eskişehir ile olan ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi için adım atmaya hazır olduklarını belirtti.
Toplantıda konuşan Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar ise ülkeler arasındaki dostane ilişkiyi daha da güçlendirerek ekonomik ilişkilerin daha iyi yerlere taşınabileceğinin altını çizdi. Sarar, “Diğer tarafta Eskişehir ve Avusturya’daki sanayiciler arasında ekonomik iş birliği ve yatırım fırsatlarının neler olabileceğini bugün bu toplantıda değerlendireceğiz” dedi.
Yapılan açılış konuşmaları sonrası Avusturya Ticaret Ataşesi Peter Löschl ve CMS Hukuk Bürosu Temsilcisi Arcan Kemahlı, ülkedeki yatırım fırsatları konusunda bilgi verdi. Toplantı sorası Avusturyalı yetkililerle bazı ESO Üyesi firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
Eskişehir-Avusturya Ekonomik İş Birliği Eso’da Değerlendirildi
Eskişehir Sanayi Odası’nda konuşan Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Johannes Wimmer, Türkiye ile Avusturya arasındaki ticaret hacminin yaklaşık 5 milyar avro olduğunu belirterek, “Bu rakamı arttırmak en büyük arzumuz. Eskişehirli sanayiciler ile daha çok iş yapmak istiyoruz. Eskişehir-Avusturya arasında ekonomik iş birliğinin artması için karşılıklı faaliyetler gerçekleştirebiliriz” dedi.
Yorumlar
Trend Haberler
TMMOB Eskişehir İKK’da görev değişimi
Kocası vahşice öldürülmüştü, şimdi O, çobanlık yaparak çocuklarına bakıyor
Vurucu ve Çekin Ailelerinin Mutlu Günü
Meclisten Eskişehirspor için kombine hamlesi
Özgür Özel'in Eskişehir programı belli oldu
Adeta cetvelle çizilmiş 113 yıllık bu köyde çıkmaz sokak yok





