Eskişehir  Göz  Merkezi  tarafından çalışanlara yönelik konferans salonunda gerçekleşen,“Diksiyon ve Etkili İletişim” konulu seminere, Eskişehir Göz Merkezi (EGM) Kurucusu Op. Dr. Etihan Cantürk, Kurum Müdürü Sedat Göçmen, İdari Birim Sorumlusu Yusuf Avcı, Uzm. Dr. Ziynet OtrarGüllü’ylebirlikte   40 kişi tam kadro katıldı.

Eğitimci Yazar Mehmet Sadık Bozkurt tarafından verilen seminerde “etkili iletişimin temel kuralları, konuşmada dikkat edilmesi gereken hususlar” mizahi bir dille aktarıldı. Dikkat çeken görsellerle katılımcıları sık sık konuya dahil eden  Mehmet Sadık Bozkurt’un sunumu büyük ilgi gördü. 

Op. Dr. Etihan Cantürk, “Bir sağlık kuruluşunda en önemli  kişi, bizim gözümüzde hastadır. O halde hastalarla  doğru iletişim kurmak, bizim önceliğimiz olmalıdır.” dedi.

Eskişehir  Göz merkezi  Müdürü Sedat Göçmen,  program sonunda yaptığı konuşmada, “Çalışanların kendi aralarında ve hastalarla kurdukları iletişimin daha sağlıklı olması adına çok yararlı bir çalışma olmuştur.Katılan  mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Seminerlerimiz, önümüzdeki günlerde  devam edecekler.”dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM