Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretler kapsamında 31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve seçilen Odunpazarı ve Tepebaşı ilçesinin mahalle muhtarları Başkan Ünlüce’yi ziyaret ettiler. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen de hazır bulundu.

Konuklarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla muhtarlara teşekkür etti.

Ünlüce, “Hemşehrilerimizin desteğiyle göreve seçilen Odunpazarı ve Tepebaşı ilçemizin muhtarları olarak sizlerle birlikte 5 yıl boyunca görev yapacağız. Ben de sizleri çok tebrik ediyorum. Bildiğiniz üzere hemşehrilerimize hizmet yolunda en büyük destekçilerimiz olan siz kıymetli muhtarlarımızla iş birliğine büyük önem veriyoruz. Bu amaçla çalışan Muhtarlık Şube Müdürlüğümüz de sizlerin her türlü talep ve önerileri için bir telefon kadar yakın olacaklar. Şehrimiz için ele ele verip çalışacağız.” dedi.

Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı'nda görev bölümü yapıldı Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı'nda görev bölümü yapıldı

 Muhtarlar da Ünlüce’ye gösterdiği yakın ilgi ve nazik misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde üstün başarılar dilediler. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretler, çiçek takdimleri ve çektirilen fotoğraflarla tamamlandı.

Editör: Mustafa YILDIRIM